Gebze Ulus Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Can dan Regaip Kandili Mesajı

Gebze'nin önde gelen gazetecilerinden ve Ulus Mahallesi Muhtar adayı olan Mustafa Can üç ayların başlangıcı ve Ramazan ayının müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

11.01.2024 15:39:00 756 0
Gebze Ulus Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Can dan Regaip Kandili Mesajı

 

Gebze'nin önde gelen gazetecilerinden ve Ulus Mahallesi Muhtar adayı olan Mustafa Can  üç ayların başlangıcı ve Ramazan ayının müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Üç, yayınladığı mesajında toplumun birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik duygularını pekiştireceği bu kutsal günde tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutlayarak, duaların kabul olması temennisinde bulundu. Ayrıca, bu özel günde yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlenmesini vurgulayarak, mahalle sakinlerini bir araya gelmeye ve birlikte güzel bir paylaşım içinde olmaya davet etti.

Mustafa Can Üç, mesajında ayrıca, Regaip Kandili'nin manevi atmosferinde birlikte olmanın önemine vurgu yaparak, Gebze Ulus Mahallesi'ni daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çıktığı muhtarlık yarışında, birlik ve dayanışma içinde hareket edeceklerini belirtti.

Gebze halkına seslenen Üç, Regaip Kandili'nin barış, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, tüm İslam aleminin bu mübarek gününü en içten duygularıyla kutladı.


Pazar 15.9 ° / 6.9 °
Pazartesi 17.2 ° / 5 °
Salı 20.7 ° / 6.2 °