"Özgür Yeşil, Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Derneği Kocaeli Şube Başkanlığına Atandı"

"Genç İş Adamı Özgür Yeşil, GİRİB Koltuğuna Oturdu: İlhan Avutman'ın Ardından Göreve Getirildi"

Gündem 30.12.2023 21:43:00 186 0


"Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Derneği Kocaeli Şubesi'nde sabah kahvaltısında gerçekleşen programda, Özgür Yeşil, başkanlık koltuğuna atandı. Programa GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak, siyasi parti ilçe başkanları ve STK başkanları da katıldı."


"Önceki dönem başkanı İlhan Avutman'ın siyasete atılmasının ardından boşalan koltuğa atanan Özgür Yeşil'e atama beratını AK Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Metin Gökçe takdim etti. Giresunlular ve bölge siyasetinden gelen konukların katıldığı bu önemli programda, Genç İş Adamı Yeşil'e yeni görevinde başarılar dilerken, atamanın ardındaki detaylar da konuşuldu."

Özgür Yeşil Kimdir?:
"Özgür Yeşil, 1991 yılında Gebze'de doğmuş, Yıldız Teknik Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık mezunudur. Evli ve bir çocuk babası olan Yeşil, ticari olarak aile şirketi olan Özgür Grup Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti'nin sahibidir. Ayrıca, daha önce çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlenmiş, GİRİB Kocaeli Şube Yönetimi ve Kocaeli Şebinkarahisarlılar Dernek Yönetimi gibi önemli pozisyonlarda bulunmuştur."


Pazar 15.9 ° / 6.9 °
Pazartesi 17.2 ° / 5 °
Salı 20.7 ° / 6.2 °