Seçim Öncesi Bölge Kanaat Önderleri: Hürriyet ve Yavuzselim Mahalleleri 'Yetim, Kimsesiz ve Sahipsiz' Kaldı

Gebze'de bulunan Hürriyet ve Yavuzselim mahallelerinin önde gelen isimleri, yaklaşan seçimler öncesinde bir araya gelerek bölgedeki durumu değerlendirdi.

Beylikbağı Mahallesi 18.02.2024 17:05:00 874 0
Seçim Öncesi Bölge Kanaat Önderleri: Hürriyet ve Yavuzselim Mahalleleri

Hürriyet Mahallesi Derneği Başkanı Adnan Civil, Önceki Dönem Gebze Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan ve Önceki Dönem Yavuzselim Mahallesi Derneği Başkanı Osman Karaman, mahallelerinin yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

 

Adnan Civil, yapılan açıklamada, özellikle Hürriyet ve Yavuzselim mahallelerinin "yetim, kimsesiz ve sahipsiz" kaldığını ifade etti. Mahallelerdeki altyapı eksikliklerinin ve sosyal sorunların çözümü için gerekli adımların atılmadığını belirten Civil, yerel yönetimlerden ve yetkililerden acil müdahale çağrısında bulundu.

 

Önceki Dönem Gebze Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan ise, özellikle eğitim alanında yaşanan sıkıntılara vurgu yaparak, mahallelerdeki okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

 

Eğitim kalitesinin yükseltilmesi için öğrencilere sağlıklı bir ortamın sunulması gerektiğini belirten Ceylan, bu konuda yetkilileri göreve davet etti. Önceki Dönem Yavuzselim Mahallesi Derneği Başkanı Osman Karaman ise, mahallelerindeki sosyal yardım ve destek hizmetlerinin yetersiz olduğunu dile getirdi.

 

 İhtiyaç sahibi ailelerin ve bireylerin gereksinimlerinin karşılanması için daha etkin bir çalışma yapılması gerektiğini ifade eden Karaman, bu konuda duyarlılık beklediklerini belirtti.

 

Bölge kanaat önderleri, seçim öncesi bu sorunların çözümü için yetkililerden ve adaylardan somut adımlar atılmasını talep etti.


Pazar 15.9 ° / 6.9 °
Pazartesi 17.2 ° / 5 °
Salı 20.7 ° / 6.2 °